Svatba, splněný dívčí sen...

Svatba je pro spoustu z nás velkou životní událostí. Je to takový splněný dívčí sen, který se stane realitou.

Souhlasíme s tím, že je to nezapomenutelný okamžik, který je pro každou z nás důležitým bodem v našem životě. 

Zároveň s sebou tato událost přináší spoustu stresu a nečekaných momentů, protože každá chceme, aby naše svatba byla ta nejlepší, abychom měly ty nejkrásnější šaty, úchvatné květiny a luxusní svatební dort. 

Neméně důležitý je také svatební účes. Přemýšlely jste někdy nad tím, zda budete mít vlasy rozpuštěné, nebo v drdolu, se závojem, nebo jen s květinovým věncem ve vlasech?

Je důležité přizpůsobit účes nejen vašim svatebním šatům, ale zároveň celému duchu svatby. Pokud preferujete svatbu v jednoduchém „boho“ stylu, asi těžko zvolíte složitý účes plný perel a dalších ozdob. 

Naopak pokud jste si vysnily svatbu na zámku, neočekává se, že tam přijdete jen s rozpuštěnými vlasy a v jednoduchých splývavých šatech.

Každý styl svatby má něco do sebe a stejně tak i svatební účes. Je jen na vás, jak chcete ve svůj velký Den vypadat. 

Doporučujeme, abyste si před vaším velkým dnem prošly min. inspiraci na účesy, na Pinterestu. Se svou kadeřnicí i vizážistkou si domluvte zkoušku účesu a líčení, abyste přesně věděly, zda vám vybraný účes sedne. Není nic horšího, než měnit účes a make-up na poslední chvíli. Věřte nám.

Nebyly bychom to samozřejmě my, abychom si pro vás nepřipravily malou inspiraci na svatební účesy s doplňky do vlasů z našeho e-shopu. 

Perly jsou módním hitem i v roce 2021, takže se jim určitě nebraňte. Ať už zvolíte jednodušší účes např. s perlovou čelenkou, anebo naopak něco složitějšího a ozdobíte na závěr perlovou sponkou, rozhodně neuděláte chybu.

Holky z My Feminity ♥

Autor: Peťula

Foto: Pinterest a Lucka