Módní doplněk (nejen) roku 2021 – pouzdro na mobil/mini kabelka

Mini kabelka? Rozhodně ANO!

Holky, po delší době vám přinášíme tip na #musthave kousek ze světa módy pro rok 2021. Tento módní doplněk se u nás objevil už v loňském roce, kdy Marťa objednala prvních pár pouzder na mobil/ mini kabelek, do kterých jsme se s holkami okamžitě zamilovaly.

Chcete vědět proč? Je to jednoduché!

Kromě toho, že většina z nás zkrátka miluje minimalismus, jsou kabelky navíc i velice praktické. Vždy máte volné ruce, protože mají popruh a můžete je nosit v „Crossbody“ stylu. Navíc s sebou přestanete tahat všechny ty zbytečnosti, kterých máme my ženy plné kabelky. Do pouzdra na mobil se vám prostě nevejdou. Říkáte si teď určitě, k čemu mi teda tahle módní vychytávka bude dobrá?

Z mé osobní zkušenosti: je to ten nejlepší parťák na volnočasové aktivity i cestování. 

Do mini kabelky se krásně vejde mobil, platební karta, doklady, peníze i klíče od bytu či auta. Koneckonců co víc potřebujete, když vyrazíte s kamarádkou na kávu, nebo na rychlý nákup? 

Z hlediska cestování je to jednoduše nutnost i vzhledem k bezpečnosti, protože máte všechny své cennosti u sebe a zcela pod kontrolou.

Já bývám celkem dost nervózní, když mám peníze a doklady v batohu, na zádech. To se Vám nestane, pokud vše uložíte do pouzdra na mobil nebo ledvinky.

Další výhodou je nepochybně to, že vypadá skvěle jak v kombinaci s džínami a trikem, tak s šaty. Věříme, že to nejedné z vás usnadní odchod z domu, protože nebude muset dlouho přemýšlet, kterou kabelku zvolit k vybranému outfitu.

Ať už tedy módním trendům fandíte, či jdou mimo vás, měly byste doma minimálně jednu tuhle mini kabelku/ pouzdro na mobil mít. Věřte, že nebudete litovat.

Autor: Peťula

Foto: My Feminity