Hodnocení obchodu

4,9 146 hodnocení
5
142x
4
2x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lenka | 19.4.2021
S obchodem jsem vždy spokojená. Akorat vždy když zrovna objednam, tak jsou druhý den novinky a mám opět nutkání objednat znovu :)
Avatar autora | 16.4.2021
Avatar autora | 16.4.2021
Avatar autora | 11.4.2021
Avatar autora | 1.4.2021
D Avatar autora Dagmar | 26.3.2021
Jsem noprosto spokojená dodáni rychlé a spolehlivé
JB Avatar autora Jaroslava Bertokova | 16.3.2021
Jsem naprosto spokojená dodání rychle a spolehlivé
Z Avatar autora ZM | 12.3.2021
Rychlé doručení,krásné spony a skřipce
MM Avatar autora Marsela Maksumičová | 9.3.2021
Můj nejoblíbenější obchod, krásné a kvalitní věci, milá komunikace a rychlé dodání. Vždy se těším na novinky a velmi ráda sleduji Vaše stránky na internetu.
M Avatar autora Marťa - My Feminity (Administrátor) 9.3.2021
Dobrý den Marsel, moc děkujeme za tak milé hodnocení a na Vaše objednávky se vždy moc těšíme. Balení pro Vás je jedna radost. ♥
L Avatar autora Li | 4.3.2021
Obchod mohu vřele doporučit. Krásné věci, velmi milá komunikace a pomoc, dodání do druhého dne. Perfektní servis ! Děkujeme
M Avatar autora Marťa - My Feminity (Administrátor) 9.3.2021
Dobrý den, mockrát děkujeme za tak milé hodnocení ♥
I Avatar autora Ivka | 25.2.2021
Koupila jsem si tu poprvé - stetce a musím říct, že jsem maximalne spokojena. Přišly tak dokonale zabalené, že jsem si připadala, jako bych mela narozeniny.
MF Avatar autora Martina MY FEMINITY (Administrátor) 2.3.2021
Dobrý den Ivko, to máme opravdu velkou radost. Děkujeme za tak milé hodnocení ♥
Š Avatar autora Šárka | 25.2.2021
Velmi mile mě překvapila rychlost s jakou objednané zboží přišlo. Způsob, jakým bylo vše zabaleno, byl prostě dokonalý. Takto dodávají zboží jen ty nejluxusnější obchody....????. Ještě jednou děkuji za velmi milou radost ze způsobu balení. Obchod všem doporučuji!
MF Avatar autora Martina MY FEMINITY (Administrátor) 25.2.2021
Dobrý den Šárko, jsme rády, že jste spokojená a moc děkujeme za tak milé a krásné hodnocení. Zahřálo nás u srdce, děkujeme. ♥
Avatar autora | 19.2.2021
+ Skvělá komunikace

Skvělá komunikace, Marťa mi pomohla s výběrem a jsem naprosto spokojená. Balíček přišel rychle, což mě překvapilo a byl tak krásně zabalený, jako bych dostala dárek. Určitě doporučuji!
Avatar autora | 13.2.2021
Jsem překvapena rychlostí dodání i krásným zabalením balíčku!
MF Avatar autora Martina MY FEMINITY (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme ♥
Avatar autora | 13.2.2021
KF Avatar autora Karolína Fínová | 12.2.2021
Naprostá spokojenost. Rychlé dodání, moc krásně zabalené a ta peněženka je prostě wow ????♥️
MF Avatar autora Martina MY FEMINITY (Administrátor) 25.2.2021
Jééé, děkujeme...♥
M Avatar autora Mika | 3.2.2021
Awesome products and super fast delivery :) What you see is what you get. Highly recommended!
M Avatar autora Marťa - My Feminity (Administrátor) 3.2.2021
Oh, you are so sweet! Thank you very much for your nice words. ♥
J Avatar autora Jana | 3.2.2021
Maximální spokojenost. Výborná komunikace, rychlost dodání.
M Avatar autora Marťa - My Feminity (Administrátor) 3.2.2021
Dobrý den Jani, děkujeme. ♥
L Avatar autora Lenka | 3.2.2021
rychle dodání, výrobek odpovídá všemu na webu, takže ok
M Avatar autora Marťa - My Feminity (Administrátor) 3.2.2021
Dobrý den Leni, mockrát děkujeme za hodnocení.♥
DF Avatar autora Dominika Folková | 30.1.2021
Balíček rychle dodán, krásne zabalené a vše přesně podle fotek. Jsem určitě spokojená.
MF Avatar autora Martina MY FEMINITY (Administrátor) 3.2.2021
Dobrý den Domí, mockrát děkujeme za tak milé hodnocení ♥