Hodnocení obchodu

5,0 195 hodnocení
5
191x
4
2x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MS Avatar autora Mirka Sokolová | 17.10.2021
Rychlé vyřízení objednávky. Vše odpovídalo obrázku. Za mě bylo vše v naprostém pořádku.
ZB Avatar autora Zuzana Brančíková | 13.10.2021
S Avatar autora San.D | 7.10.2021
Rychlé dodání, spokojenost se zbožím (a potom i krásným účesem s kamínkovou sponou). Díky.
NK Avatar autora Natalie Kroupová | 6.10.2021
Balíček přišel hodně rychle, byl krásně zabalený a pouzdro na mobil vypadá opravdu božsky. Určitě sem zase ráda zavitam.
RP Avatar autora Renata Petrovová | 6.10.2021
Krásné.
P Avatar autora petra | 6.10.2021
Super .
JK Avatar autora Jana Kramperová | 3.10.2021
Jsem spokojená. Balík přišel hned a vše splnilo mé očekávání.
I Avatar autora Ivona H. | 1.10.2021
Spokojenost velmi dobrá, krásné zboží a krásně zabaleno moc děkuji
E Avatar autora Eva | 30.9.2021
I Avatar autora Ivka N. | 23.9.2021
Jsem maximálně spokojená. Nutně jsem potřebovala na focení sponky a čelenky a Marťa mi vyšla vstříc a balíček poslala tak rychle, že druhý den jsem si ho vyzvedla na Zásilkovně. Opravdu moc děkuji za tak skvělý přístup. Je vidět, že tady je zákazník na prvním místě!
M Avatar autora Marťa - My Feminity (Administrátor) 29.9.2021
Krásný den Ivko, moc děkujeme za tak milé hodnocení. Potěšilo ❤️
J Avatar autora Jarka. M. | 22.9.2021
Rychlé doručení, krásně zabaleno a ještě jsem dostala dáreček.
M Avatar autora Marťa - My Feminity (Administrátor) 29.9.2021
❤️
AK Avatar autora Adéla Kostková | 21.9.2021
Rychle doručení, moc hezky zabalený balíček a dostala jsem i slevu na další nákup.
M Avatar autora Marťa - My Feminity (Administrátor) 29.9.2021
❤️
D Avatar autora Dominika | 16.9.2021
Byla jsem mile překvapena, když jsem balíček měla doma už druhý den. Navíc zabalený opravdu s láskou a voňavý.
M Avatar autora Marťa - My Feminity (Administrátor) 29.9.2021
Krásný den, Domí, moc děkujeme za tak milé hodnocení ❤️
T Avatar autora Tereza | 11.9.2021
Naprosta spokojenost. Balicek jsem nela doma do druheho dne. Krasne baleni a urcite objednam znovu.
Avatar autora | 8.9.2021
Tento obchůdek má rád své zákazníky a je to poznat!
M Avatar autora Marťa - My Feminity (Administrátor) 29.9.2021
Má!!! Moc děkujeme ❤️
NJ Avatar autora Nikola Jeřábková | 8.9.2021
Jsem naprosto spokojená, jak s rychlým dodáním tak kvalitním pouzdrem na mobil, které vypadá jako malá kabelka. Určitě sem ještě někdy zabrousim. ????
Avatar autora | 4.9.2021
Vše v naprostém pořádku, komunikace, rychlost dodání
Avatar autora (Administrátor) 20.10.2021
Krásný den, Moni, moc děkujeme za tak milé hodnocení. Marťa - My Feminity
Avatar autora | 3.9.2021
Maximální spokojenost
AD Avatar autora Aneta Drlíková | 3.9.2021
Jsem maximálně spokojená. Překvapilo mě rychle dodání do druhého dne! Negativa: určitě tu ještě nakoupím a mému kontu se to nebude líbit ????
M Avatar autora Marťa - My Feminity (Administrátor) 29.9.2021
:-) :-)
D Avatar autora Dana | 19.8.2021
jsem spokojená