Hodnocení obchodu

5,0 85 hodnocení
5
83x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Katka | 22.10.2020
S nákupem jsem byla spokojená.
M Avatar autora Monika | 22.10.2020
Vše v pořádku, jsem spokojená.
EH Avatar autora Eva Holá | 21.10.2020
Jsem maximálně spokojená, balíček přišel opravdu rychle a navíc krásně zabalený. Kabelka je opravdu kvalitní a odpovídá popisu
Avatar autora | 20.10.2020
V Avatar autora Veronika | 14.10.2020
Přišlo moc hezky zabalené v krabici a jeste s dareckem. Určitě ještě objednám.
JB Avatar autora Jitka Botková | 6.10.2020
Krásné balení, dostala jsem dáreček! Jsem moc spokojená zákaznice!
M Avatar autora Malvína | 6.10.2020
Skvělý obchod krásné a kvalitní zboží super komunikace Doporučuji
A Avatar autora Andrea | 6.10.2020
Naprosto dokonalý obchůdek od samotného zabalení až po výsledné doplňky. Je vidět, že si na tom majitelky dají velmi záležet a dělají to se srdcem :) Vždy naprostá spokojenost. Od kosmetiky po kabelky a doplňky do vlasů :-).
AV Avatar autora Alice Vopršálková | 1.10.2020
Maximální spokojenost. Rychle dodání a hlavně ta kabelka je dokonalá
Avatar autora | 29.9.2020
S tímto obchodem jsem byla moc spokojená. Kabelka je moc pěkná a na to jak je malá, tak je prostorná. Úžasné zapínání. Přišla nádherně zabalená.
E Avatar autora Erika | 26.9.2020
Nakoupila jsem tu poprvé, balíček přišel opravdu rychle a jeate k tomu krásně zabalený. Určitě jsem tu nenakoupila naposledy. Doporučuji.
E Avatar autora Ewa | 18.9.2020
S obchodem jsem byla velmi spokojena. Rychle dodáno, nádherně zabalené zboží. Černá kabelka luxusně zabalena v pytlíčku se stuhou -velmi mile překvapená ,kosmetické bio přípravky dle recenze splňují požadavky a velmi zvláštně voní. DÁREK NAVÍC :)-pro dceru Za mě super a nemusíte mít žádné obavy. Mějte se krásně a voňavě.
J Avatar autora Janka | 16.9.2020
S obchodem jsem byla velmi mile překvapena. Ihned jsem ho uložila do oblībených ????. Rychlé dodånī, pěkné zbožī a navīc pečlivě zabalené. Nenī co vytknout.
M Avatar autora Martina | 12.9.2020
Krásné zabalené, rychle doručení a nádherné náušnice
A Avatar autora Anah | 22.8.2020
Je super, rychlý, spolehlivý
K Avatar autora Klára | 22.8.2020
Super ceny krásné šperky velká spokojenost
KP Avatar autora kvetuse pesinova | 15.8.2020
Moje první objednávka sem byla milé překvapená v čem mne zásilka přišla, krásné zlata obálka, prostě nádhera.
RH Avatar autora Radka Holzlova | 14.8.2020
, ????????????❤️
IT Avatar autora Isabela Táborská | 13.8.2020
Od objednávky po převzetí a okouknuti všeho co mi přišlo, naprostá spokojenost. Krásné věcičky. Budu nadále objednávat pro sebe i kamarádky :-)
GV Avatar autora Gabriela Vašutová | 12.8.2020