Čelenka do vlasů? Ano nebo ne?

Čelenka do vlasů? Ano nebo ne?

Pokud stejně jako my nepatříte mezi holky, co umí vytvořit ve vlasech okouzlující účesy, které by jim záviděly i top modelky, pokračujte ve čtení… :)

Ptáte se proč?

Podělíme se s Vámi o malý fígl, který jistě oceníte. Nemusíte se hodiny vztekat u video návodů na youtube.com, ani nadávat na nespravedlnost, prostě se naučte pracovat s tím, co máte.

Není totiž nic jednoduššího, než si do vlasů nasadit čelenku a jít. 

Já vím, asi jste čekaly, že vám poradíme něco originálnějšího, ale… Skutečnost je taková, že čelenky do vlasů získaly v poslední době velkou oblibu. Nosí je nejen obyčejné holky, jako my, ale staly se oblíbeným módním doplňkem i mezi módními návrháři, kteří je používají na přehlídkových molech, ale také blogerkami a influencery. 

Pokud máte rády módní trendy, nemáte zrovna nejšikovnější ruce, ale přes to chcete vypadat „cool a chic“, podívejte se na nabídku e-shopů (určitě se nezapomeňte kouknout k nám  ➢ ČELENKY) a vyberte si styl, který vám bude nejvíc sedět.

Populárním trendem v roce 2021 jsou jednoznačně kamínky

Doporučujeme tedy čelenku do vlasů z naší Rainbow kolekce, která se skládá z krystalů v několika barvách a navodí nejen jarní atmosféru, ale především ji můžete zkombinovat jak s šaty, tak s džínami a basic tričkem. 

Přikládám fotografii jako důkaz, že jsem tomuto kousku propadla i já. :)

Pokud vás na tenhle styl zrovna dvakrát neužije, nezoufejte. Dalším oblíbencem jsou kožené čelenky do vlasů s ozdobným uzlem.

Ty naše jsou z kvalitní PU kůže, která usnadňuje jejich celkovou údržbu.  Navíc můžete kombinovat účesy jak s rozpuštěnými vlasy, tak culíkem. Vždy budete vypadat neodolatelně a sexy.

 

Říkáte, že kožené čelenky nejsou nic pro vás? Pak sáhněte po klasice, kterou si zamilujete a využijete ji nejen jako doplněk ke společenským událostem, ale i večer, až půjdete s partnerem na romantickou večeři při svíčkách. 

Perlové čelenky ať už decentní, anebo výrazné patří mezi stálice mezi vlasovými doplňky. 

Pokud se chystáte na svatbu, přečtěte si jeden z našich předchozích článků na blogu, kde jsme ukázaly, jak perlové čelenky do vlasů zakomponovat do svatebního outfitu. 

Doporučujeme někdy zkusit kombinaci perlové čelenky a vašich oblíbených basic kousků z šatníku. Budete mile překvapené, jakou parádu uděláte.

Jak vám říkáme pořád dokola, nebojte se experimentovat a vyjádřit prostřednictvím doplňků, kdo jste. Nejdůležitější je, abyste se cítily skvěle! Co si myslí ostatní, nám může být přece úplně jedno, holky. :)

Autor: Peťula

Foto: Pinterest, My Feminity