Jak na zajímavé nové účesy a styling díky jemným šátkům

Vykouzlete si zajímavé nové účesy a styling díky jemným šátkům!

Nosit stále stejný účes je nuda, ale co když si můžete během pár minut vytvořit zcela nový styling díky jednoduchému šátku, který lze použít na různý způsob! Jo, to beru!

Vlasové účesy 1000x jinak

V posledních letech jsou čím dál tím více oblíbené úzké šátky. Je to dáno tím, že jsou multifunkční a lze je použít hned na několik způsobů.

Takovýto šátek lze jednoduše krásně a stylově zakomponovat jak do vlasů, tak ho lze uvázat lehce kolem krku jako doplněk k outfitu, který jistě zaujme nejednoho kolemjdoucího. Vzpomeňte na letušky, kterým šátek přidává na eleganci. 

Pro vykouzlení originálního účesu stačí šátek do vlasů uvázat hned několika způsoby. Je krásný jako čelenka s mašličkou, ale také bez mašličky, kdy ho stačí pouze zavázat pod vlasy.  Jste romantička? Pak stačí šátek uvázat jako mašličku u copánku, čímž dodáte finálnímu copánku úplně jiný rozměr.  

Hezké je kombinovat tyto šátky také se scrunchie gumičkami, kdy si například zavážete gumičkou vlasy do obyčejného culíku a k tomu podvážete šátkem, který zespoda gumičky doplňuje finální účes.

Módní doplněk

Pokud ale nejste fanynkou šátků ve vlasech, lze ho jednoduše použít také jako doplněk k outfitu, a to například na kabelku, zápěstí a jak již bylo zmiňováno - na krk. Dokonalé využití šátku je použít ho místo pásku do kalhot, tam ale potřebujete delší variantu šátku.

Šátky bývají oboustranné a mnohdy mají z každé strany jiný potisk, takže si můžete vybírat na jakou stranu máte zrovna náladu, či k čemu se vám daná strana šátku hodí.

Na účesy, které jsem s naším šátkem vytvořila,  se můžete podívat na našem instagramovém účtu My Feminity, kde uvidíte použití šátků v akci a můžete se tak nechat inspirovat. 

Tvorba účesu s šátkem je opravdu snadná a finální výsledek stojí za to! 

Podělte se s námi o vaše účesy s šátky. Můžete nám také na instagram napsat i tipy účesů, jaké by se vám líbily a které byste chtěli, abychom pro vás zkusily s holkami vytvořit.

Autor: Domča

Foto: Domča 

 

„Módu si můžete koupit, ale styl, ten musíte mít.“ —  Coco Chanel