Nepořádek v kabelce? Žádný problém!

Ukaž kabelku!

Snad každá žena, která má kabelku a nosí ji každý den, v ní má plno nezbytností. Jenže: Co když se z krásné kabelky postupně stane odkladiště zbytečností a najít klíče se postupně stává nadlidským úkolem?

Řešení je snadné: kosmetické taštičky! 

V takové taštičce můžete mít cokoliv ... Léky, které běžně během dne užíváte a potřebujete je mít při sobě, sponky do vlasů, make-up, či hygienické potřeby ... 

Právě díky tomuto doplňku si můžete v kabelce udělat pořádek a nemusíte později hledat vše ve vašem „chaosu“. Přiznejme si, že se ne jedné z nás v obchodě stalo, že jsme hledaly v kabelce peněženku nebo drobné a při hledání se nám celý obsah kabelky vysypal na zem. Není snad nic trapnějšího než, když vám v obchodě před všemi lidmi vypadnou z kabelky tampony nebo různé papírky s poznámkami a další bordel, který běžně v kabelce každá z nás má.  

Vybrat si můžete z mnoha stylů a tvarů kosmetických tašek. Od středně velké až po ty větší, které se hodí do prostorných kabelek nebo kufříků.

Na trhu je nepřeberné množství kosmetických tašek. Od klasických barevných kombinací po luxusně výraznější taštičky, např. s mramorovým designem, případně v jemných odstínech. 

Vybrat jen jednu je opravdu těžké, všechny jsou totiž jedinečné a využití mají na tisíc způsobů. Doma můžete taštičky použít např. na uskladnění rtěnek, balzámů na rty, sponek, šperků či jiných nezbytností ... 

 

Pokud chcete udělat radost sestře, mamince nebo třeba kamarádce, tak s kosmetickou taškou zaručeně nic nezkazíte a nezapomeňte do ní vložit aspoň nějakou kosmetickou drobnost. :)

Máte od nás kosmetickou tašku? Tak se nezapomeňte s vašimi nákupy pochlubit na instagramu, fotky označujte hashtagem #myfeminitycz 

Autor: Dominika

Foto: My Feminity