Tipy, jak vypadat u vánočního stromku stylově

Hledáš inspiraci na vánoční outfit ke stromečku? Pak jsi tu správně!

Na vánoční svátky chceme mít vše perfektní. Od výzdoby doma až po ozdoby na stromečku a na stole, ale co si vlastně vzít na sebe ke štědrovečerní večeři a vánočnímu setkání s rodinou? Mám pro vás pár tipů!

Vánoční svetr nikdy nezklame

Ať už si přejete být neustále v teple nebo pohodlně, bude vánoční svetr tou jasnou volbou. Díky tradičním vzorům vykouzlíte lehce krásný a pohodlný outfit, ze kterého se vám nebude chtít večer svlékat. 

Pokud si potrpíte na trošku více sexy vánoční outfit, dokonalou volbou pro vás budou svetrové šaty, ve kterých budete sexy a rozhodně s nimi zazáříte. 

Variace s nadkolenkami

Pokud máte ráda střídání více stylingů, ale přitom chcete zanechat vánočního ducha, pak skvělou volbou pro vás budou krásné a super dlouhé (pro dlouhonožky perfektní) nadkolenky s vánočním motivem. 

Mají krásnou sexy stuhu, kterou lze nosit jak rozvázanou, tak ovázanou kolem nohy nebo zavázanou na mašličku vpředu či vzadu.

Nadkolenky můžete kombinovat s černou nebo světlou koženkovou sukní či kraťásky. A tuto kombinaci jednoduše doladíte basic topem nebo košilí. Toto kombo vypadá opravdu skvěle, sexy a zároveň vánočně. Jistě to ocení i váš partner. :-)

Dají se také nosit ke kratším šatům. Outfit můžete doladit  čelenkou nebo sponkou do vlasů s kamínky a svůj look zakončit výraznými náušnicemi

Doporučuji naši žhavou novinku, a to náušnice Sparkle, se kterými vás rozhodně nikdo nepřehlédne a věřte, že nebudete stačit odpovídat na komplimenty.

Tyto krásné náušnice se nemusíte bát nosit. Ano, jsou opravdu velmi výrazné a nejedna z vás si řekne: "ty nejsou pro mě.", ale na uchu vypadají skutečně magicky a to přeci o Vánocích chceme každá nebo ne?

 

Skvěle vypadají k červené barvě, černé ale i se světlými barvami vašich outfitů si skvěle sednou. 

Nebojte se tak doplnit svůj outfit k dokonalosti! Nemusíte se obávat, že by ve vašich vlasech nebyly náušnice vidět. Skvěle vyniknou i ve světlých blond vlasech, jako mám já.

Nemám náladu na parádění, co s tím?

Při tom všem shonu s pečením cukroví, úklidu a nákupu dárků se vám už nechce se fintit, to chápeme, ale i přesto chcete mít alespoň trošku vánoční atmosféru u stromku? I s tím vám ráda poradím.

Hravě to vyřešíte krásnými tematickými ponožkami, které vám vnuknou vánoční atmosféru, když si budete užívat své chvilky, třeba ve vašem oblíbeném pyžámku.

Ponožky jsou teploučké, takže krásně zahřejí, dodají vám potřebnou vánoční atmosféru a pohodu a nemusíte se bát, že byste neměla na sobě nic, co by vám Vánoce trošku připomínalo. S těmito ponožkami si užijete rozbalování dárečků s rodinou klidně i v pyžámku, ale stylově! :)

Budeme rády, když nás označíte na Instagramu @myfeminity.cz a ukážete nám vaše stylingy a outfity nejen ke stromečku. Rády se necháme inspirovat. :)

Autor: Domča

Foto: DomčaMy Feminity