Záhada make-up štětců odhalena!

Záhada odhalena! Pojďme si ukázat, na co jaký štětec na make-up je!

Asi každá z nás si někdy pořídila luxusní štětce na make-up, aby se cítila výjimečně a svůj make-up nanášela tak, jako správná beauty queen. Nyní nastává veliké ALE! Jak poznám, na co jaký štětec na make-up je? Tak to pojďme společně omrknout.

1‣ Štětec na pudrové výrobky

Tento typ make-up štětce se stane vaším pravděpodobně nejčastěji používaným štětcem, protože správě nanesený pudr vám zaručí perfektní krytí make-upu, a tak udrží základ líčení tam, kde má. 

2 ‣ Štětec na rozjasňovač

Rozjasňovače se staly módním make-up hitem v posledních pár letech. Říká se, že čím více rozjasnění, tím lépe. Já zastávám názoru, že všeho moc škodí, ale je fakt, že správně použitý rozjasňovač dělá divy! Stačí nanést správným make-up štětcem na lícní kosti, trošku na špičku rtů, na kořen nosu a pod obočí. Rázem uvidíte jaký krásný a svěží look během chvilinky máte.

3 ‣ Pro použití bronzeru a tvářenky je nejlepší náš luxusní make-up štetec se skosenou plochou pro správné konturování obličeje a tváří.

Krásně a jemně vykonturované lícní kosti, nos z každé strany, možno i lehounce krk a čelo po hranách obličeje u vlasů vám vykouzlí úplně nový tvar obličeje, který si zamilujete.

4 ‣ Nesmíme zapomínat také na štětec na tekuté výrobky, jako je právě make-up.

Make-up si každá žena nanáší jinak. Někdo má rád pouze za použití prstů, což je sice fajn, ale ušpinění od špatně umytých prstů od make-upu již tak fajn není, a proto je vhodnější použít tento štětec. Navíc pro správné zapracování make-upu je jasnou volbou.

5 ‣ Pro zvýraznění očního make-upu jsou vhodné štětce na oči a v naší make-up sadě štětců najdete hned 4 typy. 

Tolik? Vážně? Ano, je to tak. Protože každý druh štětce na oční stíny je určený k jinému typu líčení očí a očních produktů.

 

Například štětec na oči s kulatou špičkou je vhodný na roztírání očních stínů a k tvorbě „kouřových očí“, kdy je princip ve správném roznesení očního stínu v očním důlku až lehce k obočí, což vám opticky zvětší oči a vytvoří krásný uhrančivý pohled, kterému nikdo neodolá.

Pro dokončení tohoto looku je třeba využít další z řady make-up štětců s plošší hlavičkou, kdy s ní lze zarovnat stínování v oční jamce a možno zesvětlit stínem. 

Na závěr je hezké do středu oka plochým krátkým štětcem nanést třpytivý stín čímž prosvětlíte oko.

Jako třešničku na dortu je hezké použít štětec s úplně maličkou kulatou hlavičkou, se kterou nanesete buď třpytivý stín nebo rozjasňovač do koutku oka a tím oko protáhnete, otevřete a krásně prosvětlíte.

6 ‣ Nezapomínáme v naší luxusní sadě štětců ani na obočí! Úpravě obočí se v dnešní době kladou vyšší a vyšší nároky. Existují různá tetování a spousty přípravků na úpravu obočí. Pokud však nechcete investovat veliké peníze do těchto vymožeností, postačí vám pouze tmavší stín v barvě vašich vlasů a ten nejmenší štětec se skosenou hlavičkou a pomocí stínu lehce vystínovat obočí.

7 ‣ Pokud jste majitelkou umělých řas, jistě budete rády za kartáček na řasy či obočí. Pomocí tohoto jednoduchého kartáčku lze rozčesat umělé řasy, přírodní řasy nebo obočí před i po úpravě stínem.  

Na našem instagramu naleznete krátké video, kde jsou tyto naše luxusní make-up štětce použity a můžete se tak podívat, jak taková práce s našimi profesionálními štětci na make-up vypadá v praxi. Neváhejte se s námi podělit o vaše zkušenosti s líčením se štětci na make-up, rádi se inspirujeme! 

Autor: Domča

Foto: Domča